Prikaži

Malvazija Brič

12,00 
Barva je slamnato rumena z odtenkom zelene. Na nosu lahko občutimo cvetico bezgovega cveta, bele breskve in zelenega jabolka. Na okusu občutimo elegantno svežino, polnost in mineralnost.

Merlot Brič

9,00 
Intenzivno rubinasto rdeče barve. V aromi prevladujejo zaznave jagode in borovnic s pridihom mineralnosti. Na okus harmonija sočnosti, kompleksnosti, dozorelih srednje izraženih in zaokroženi taninov. Vino polnega okusa. Sommelier selection 2021-merlot.

Penina Brič

12,00 
Zelo nežne čebulne barve z nekoliko izdatnejšim penjenjem ob natakanju. Cvetica preseneti, saj ne spominja na nobeno znano penino in ponuja rdečkaste sadeže, tudi nekaj piknatnih not, a ko preberemo - gre namreč za penino iz refoška, so stvari hitro jasne. Suho v ustih, visokih kislin, ki so sorti lastne ter z enostavnejšim, a simpatičnim pikantnim okusom v ustih. Lepo izdelana, a obenem sem prepričan, da je avtorjem znano, kako narediti še korak naprej, ker ideja je odlična. Lepa poletna osvežitev.

Pinot Oranž Brič

18,00 
Vino polnega okusa, z zaokroženimi tanini, ki še dodatno dopolnijo zaznave občutka sladkobe in prijetnega občutka sočnosti. Izražena kompleksnost, ki spominja dozorele rdeče jabolke, suhih brusnic, kandirane pomaranče s pridihom dimnath not.

Sladki muškat Brič

12,00 
Srednje intenzivno rumena barva z zelenimi odtenki. Izrazitim vonj, ki spominja na grozdje muškata, muškatnega oreščka, mašne kadile, tropskega sadja. Vino z zizrazito svežino, sočnostjo, ki se harmonično prepleta s sladkobnostjo. Polnega in kompleksnega okusa.

Košarica

zapri

Sign in

zapri

Scroll To Top
Za boljšo uporabniško izkušnjo naša spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo VinoDirekt.si soglašaš z uporabo piškotkov.

Si polnoletna oseba?

Za uporabo strani vinodirekt.si moraš biti polnoleten. Prosimo potrdi svojo starost.

Dostop zavrnjen

Tvoj dostop smo zavrnili saj nisi polnoleten..

I am 18 or Older I am Under 18