Prikaži

Bis Korenika & Moškon

12,00 
Bis, rdeče vino. Sveže vino srednje globoke rubinaste barve. Vino je kombinacija dveh sort – Merlot in Modri Pinot. Cvetica je mladostna, z obilico primarnih sadnih zaznav po rdečem ribezu, gozdnih jagodah in malinah. Vino je  suho, kisline so zmerne, taninov ni veliko, okus je intenziven.

Cabernet sauvignon Korenika & Moškon

23,00 
Cabernet Sauvignon je rdeče vino globoke rubinaste barve, z vijoličastim odtenkom. Ekstremen slog z izredno lepim pookusom. Vino je globoke rubinaste barve z vijoličastim odtenkom. Cvetica je dozorela in ponudi note zrelih suhih sliv in temnega jagodičevja ter vonj po zemlji. Na okusu je izredno mehak, bogat. Suho vino, krepko in daje lep občutek toplote. Premore obilico strukture, intenziven okus. Ekstremen slog z izredno lepim pookusom.

Grozdni sok Malvazija Korenika & Moškon

5,70 
Domači 100% grozdni sok Malvazija je pridelan iz sveže iztisnjenega grozdja, sorta Malvazija. Ročna trgatev in 12 ur maceracije pri nizki temperaturi zagotovi, da sok ohrani vse svoje vitamine in hranilne snovi. Nato sledi postopek pasterizacije in stekleničenje.

Grozdni sok Refošk Korenika & Moškon

5,70 
Domači 100% grozdni sok Refošk je pridelan iz sveže iztisnjenega grozdja, sorta Refošk. Ročna trgatev in 12 ur maceracije pri nizki temperaturi zagotovi, da sok ohrani vse svoje vitamine in hranilne snovi. Nato sledi postopek pasterizacije in stekleničenje.

Kortinca Korenika & Moškon

28,00 
Kortinca je suho, krepko vino. Tanini so popolnoma omehčani, kisline so še vedno prisotne. Zelo dober in bogat Refošk. Barva je globoka rubinasta. Cvetica nakazuje popolnoma dozorelo vino in spominja na podrast, zemljo, vaniljo, karamelo. Suho, krepko vino, tanini so popolnoma omehčani, kisline so še vedno prisotne. Zelo dober in bogat Refošk.  

Malvazija Korenika & Moškon

12,00 
Malvazija, belo vino. Sveže vino srednje globoke zlatorumene barve. Vino je pristnega, polnega okusa, mojstrsko pridelano. Vino je srednje globoke zlatorumene barve. Cvetica je dozorela, srednje poudarjena, prijetno dišeča in spominja na sivko, seno, med, sočne rumene sadeže, rožmarin. V ustih je suha, kisline so nižje, četudi zaznamo kanček trpkosti, je tekstura prav lepo maslena, od srednjega do krepkega telesa, mineralna, okusna malvazija. Vino je pristnega, polnega okusa, mojstrsko pridelano. S karakterjem. Sorta na katero smo izredno ponosni.

Paderno Korenika & Moškon

28,00 
Paderno je globoke jantarne barve. Cvetica je dozorela, diši po vanilji, medu, belem cvetju, rozinah in lesu. Zelo posebna. Vino je globoke jantarne barve. Cvetica je dozorela, diši po vanilji, medu, belem cvetju, rozinah in lesu. Zelo posebna. V ustih je vino suho, krepkega telesa, nižjih kislin, intenzivnega okusa, slano, okusno, usklajeno, krepko in toplo. Slog ima prednost pred sortnostjo. Če ste za kaj glasnejšega, bo tale malvazija ravno pravšnja. Lepo izdelana, v zelo dobri formi.

Košarica

zapri

Sign in

zapri

Scroll To Top
Za boljšo uporabniško izkušnjo naša spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo VinoDirekt.si soglašaš z uporabo piškotkov.

Si polnoletna oseba?

Za uporabo strani vinodirekt.si moraš biti polnoleten. Prosimo potrdi svojo starost.

Dostop zavrnjen

Tvoj dostop smo zavrnili saj nisi polnoleten..

I am 18 or Older I am Under 18