Prikaži

Oljčno olje Belica Morgan

11,50 
Ekstra deviško oljčno olje Belica ZOP Sortno oljčno olje istrske belice je krepko, odlikujejo ga sveže arome po sadežnosti in bolj izrazit grenek in pikanten okus. Vonj istrske belice, avtohtone najbolj trdožive in najbolj oljevite istrske sorte oljk, spominja na sveže pokošeno travo in zelenjavo ter oljčne liste. Oljčno olje iz istrske belice odlikuje višja vsebnost blagodejnih polifenolov. Priporočamo ga k testeninam, rižu, perutnini, rdečemu mesu z žara, govejemu karpaču, mineštram, zelenjavnim juham in solatam.

Oljčno olje Blend Morgan

7,00 
Ekstra deviško oljčno olje Blend Oljčno olje je mešanica najpogostejših slovenskih sortnih olj, kateri sta Istrska belica in Leccino. Okus oljčnega olja je svež in sadežen, poudarjeno grenak in pikanten ter srednje intenziven. Značilna je sadežna aroma, ki spominja na sveže pokošeno travo. Grenkoba in pikantnost sta harmonično razporejeni. Priporočamo ga k testeninam, rižu, rdečemu in belemu mesu, ribam, mineštram, zelenjavnim juham in solatam.

Oljčno olje Cuvee Morgan

12,00 
Ekstra deviško oljčno olje Cuvée ZOP Ekstra deviško oljčno olje slovenske Istre je zvrst več sortnih oljčnih olj. V ospredju so istrska belica, leccino in maurino, široko aromatiko pa podpirajo še oljčna olja nekaterih drugih sort. Okus oljčnega olja je svež in sadežen, poudarjeno grenak in pikanten ter srednje intenziven. Značilna je sadežna aroma, ki spominja na plod oljke, jabolka in sveže trave. Grenkoba in pikantnost sta lepo razporejeni in združujeta okus po sladkem mandlju. Olje je harmonično s širokim aromatičnim spektrom. Priporočamo ga k testeninam, rižu, rdečemu in belemu mesu, ribam, mineštram, zelenjavnim juham in solatam.

Oljčno olje Leccino Morgan

11,50 
Ekstra deviško oljčno olje Leccino Leccino je toskanska sorta, ki je za istrsko belico druga najbolj razširjena v slovenski Istri. Rodi nekoliko bolj zgodaj in je odporna na mraz in nekatere bolezni. Ekstra deviško oljčno olje iz sorte leccino je srednje blagega okusa z uravnanima grenkobo in pikantnostjo. Odlikujeta ga harmoničnost in všečnost. Za manj vajene oljčnega olja bo odlična vstopnica v njegov svet. Priporočamo ga k testeninam, rižu, belemu mesu, ribam, zelenjavnim juham in solatam.

Oljčno olje Maurino Morgan

11,50 
Ekstra deviško oljčno olje Maurino Ekstra deviško oljčno olje, pridelano iz sorte maurino ima blažji okus in nežnejšo aromatiko. Vonj oljčnega olja maurino spominja na pokošeno travo, zeleno jabolko ter mandelj. Okus ima po zelenem jabolku in banani ter po sredozemskih zeliščih. Priporočamo ga k testeninam, rižu, k belemu mesu, k ribam, mineštram, h zelenjavnim juham in solatam.

Košarica

zapri

Sign in

zapri

Scroll To Top
Za boljšo uporabniško izkušnjo naša spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo VinoDirekt.si soglašaš z uporabo piškotkov.

Si polnoletna oseba?

Za uporabo strani vinodirekt.si moraš biti polnoleten. Prosimo potrdi svojo starost.

Dostop zavrnjen

Tvoj dostop smo zavrnili saj nisi polnoleten..

I am 18 or Older I am Under 18