Prikaži

Cabernet sauvignon Vinja Klenart

11,00 
Barva je globoka vijolična, cvetica mladostna, jasna, cvetna, diši po sočnem, zrelem rdečem sadju, hrastu, borovnicah. Iz ravno prav zrelega grozdja. V ustih je vino suho, a ne popolnoma, tekstura je oljnata, taninov je veliko, kisline so srednje. Lepo uravnotežen, daljši, okusen cabernet.

Modri pinot Tinja Klenart

12,00 
Globoke granatne barve. Vonj je intenzivnejši, dozorel, podrast, gobe, zorenje v lesu, dim, tudi marmelada, sušeno sadje. Izdelano. Suho v ustih, krepko, z obilo taninov, nežne note jagode in dima se prebijejo skozi čvrsto strukturo. Zelo mišičasta, dobra izvedba modrega pinota, kjer sicer iščemo eleganco, ima prav gotovo svoje sledilce. Čas je na njegovi strani.

Refošk Klenart

8,00 
Barva je globoka vijolična. Cvetica je nekoliko dozorela. Ponuja vonj po ajdi, višnjah, malinah. V ustih je vino suho, srednjega telesa, umirjenih kislin in nižjih taninov. Karakterju se v ustih pridruži še prijetna nota po hrastovini. Srednje dolg, nekoliko robusten dober refošk. Čas mu pomaga, da se še bolj odpre. V dobri formi.

Rose Klenart

8,00 

Rosa je eleganten, suh rose, ki ga odlikuje nežna roza barva z oranžnimi odtenki. Rose je iz 100% Modrega pinota.

Sladki refošk Klenart

10,00 
Sladki Refošk Koper je lepo elegantno vino s srednje dolgim pookusom, v okusu vino ponuja harmonijo med sočno sadnim karakterjem in preostankom sladkorja.

Košarica

zapri

Sign in

zapri

Scroll To Top
Za boljšo uporabniško izkušnjo naša spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo VinoDirekt.si soglašaš z uporabo piškotkov.

Si polnoletna oseba?

Za uporabo strani vinodirekt.si moraš biti polnoleten. Prosimo potrdi svojo starost.

Dostop zavrnjen

Tvoj dostop smo zavrnili saj nisi polnoleten..

I am 18 or Older I am Under 18