Prikaži

Oljčno olje Belica Bem

6,00 
Ekstra deviško oljčno olje BEM – Istrska belica ima značilen intenziven okus. Za to oljčno olje je značilna tipična sadežnost, svež vonj in grenkoba, ki jo gre pripisati visoki vsebnosti polifenolov.

Oljčno olje česen Bem

6,50 
Ekstra deviško oljčno olje z okusom česna je narejeno sz dolgim maceriranjem našega domačega česna v olju. Okusi so intezivni in aromatični, zato že samo nekaj kapljic olja doda jedi popolnoma novo dimenzijo okusov.

Oljčno olje Čili Bem

6,00 
Ekstra deviško oljčno olje z okusom čilija je narejeno sz dolgim maceriranjem našega domačega čilija v olju. Okusi so intezivni in aromatični, zato že samo nekaj kapljic olja doda jedi popolnoma novo dimenzijo okusov.

Oljčno olje Limona Bem

6,00 
Ekstra deviško oljčno olje z okusom limone je narejeno s stiskanjem oliv in limon. Okus je po limonast, vonj pa ima povsem po aromah agrumov. Okusi so intezivni in aromatični, zato že samo nekaj kapljic olja doda jedi popolnoma novo dimenzijo okusov.

Oljčno olje Pomaranča Bem

6,00 
Ekstra deviško oljčno olje z okusom pomaranče je narejeno s stiskanjem oliv in pomaranč. Okus je pomarančast, vonj pa ima povsem po aromah agrumov. Okusi so intezivni in aromatični, zato že samo nekaj kapljic olja doda jedi popolnoma novo dimenzijo okusov.

Košarica

zapri

Sign in

zapri

Scroll To Top
Za boljšo uporabniško izkušnjo naša spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo VinoDirekt.si soglašaš z uporabo piškotkov.

Si polnoletna oseba?

Za uporabo strani vinodirekt.si moraš biti polnoleten. Prosimo potrdi svojo starost.

Dostop zavrnjen

Tvoj dostop smo zavrnili saj nisi polnoleten..

I am 18 or Older I am Under 18